BPTeam

BP Team - naredimo vas boljše!


BP team smo ekipa strokovnjakov, ki verjame v zdravo življenje. Vemo, da je za zdravje potrebno narediti nekaj ključnih korakov v življenju. Zavedamo se, da je te korake težko oz. včasih nemogoče narediti sam. Zato smo tukaj z vami, na vsakem koraku vaše poti do boljšega in zdravega življenja.

Kaj vse se je skrivalo v vas v preteklih letih, da je zaviralo vaš napredek? Zaupajte nam in videli boste spremembe na bolje!

Ekipa BP team!


 
 

S prehrano nad bolezen

 

Hujšanje

 

Osebni treningi

zdrava prehrana   zdravo hujšanje   osebni treningi maribor
Kako z zdravo prehrano omiliti ali celo odpraviti bolezni, ki vas pestijo? Naši strokovnjaki za prehrano in funckionalno medicino vam svetujejo in vam pomagajo na vaši poti zdravja!

Preberi več >>
  Shujšajte brez stradanja!
Preverite, kaj vse vas je do sedaj zaviralo pri izgubi kilogramov. Celostna obravnava in podpora v času hujšanja sta naši odliki, ki sta prepričali že mnoge

Preberi več >>
 
Osebni treningi so način vadbe za dosego vaših ciljev. Naši certificirani osebni trenerji vam svetujejo kako pravilno vaditi in so z vami na vsakem koraku vaše preobrazbe.

Preberi več >>


Aktualno

 
 
12.10.2015

Želodčne težave - 1. del

V čudoviti restavraciji ste se pravkar najedli. Hrana je bila odlična, postrežba prav tako in družba je sproščena ter zanimiva. Le vi niste. Pričenja vas peči zgaga, malo vas napihuje in morda boste celo morali po najkrajši poti odvihrati proti vratom označenim z dečkom ali deklico.
 
30.9.2015

Blagodejni učinki Cordycepsa

Tradicionalno se je vrsta kordicepsa, imenovana Cordyceps sinensis ali Yarsha gumba oziroma Keera jhar, priporočala za vse bolezni, bodisi samostojno ali pa v kombinaciji z drugimi zelišči.
 
28.9.2015

Jason Statham in čudežna tabletka, ki topi maščobo

Že nekaj časa s kotičkom očesa opažam oglase o magičnem fatburnerju, skrivnosti Jasona Stathama, tokrat pa se je pojavil celo na 24ur.com. No toliko zavajanja javnosti je dovolj. Pa poglejmo kaj se za to čudežno tabletko resnično skriva.

Naroči se na pregled

T: 041 343 484
E: info@bpteam.si

PE Maribor

Titova cesta 62
2000 MARIBOR

PE Ljubljana
Ulica Gradnikove brigade 4
1000 LJUBLJANA

 

Vpis v E-novice

Arhiv E-novic

Kaj pravijo naše stranke

 
 

R:

Vse me boli! Saj ne vem, če je to dobro?! Samo paše :-)
prehrana, vadba, zdravje - BP team

Maribor, avgust 2014

KORISTNE POVEZAVE

Na vrh


2014 @ bpTeam. Vse pravice pridržane

SILEX d.o.o., Nad elektrarno 11,2351 KAMNICA
PE BP team, Tržaška cesta 62,2000 MARIBOR
ID ZA DDV: SI
67873375
MATIČNA ŠTEVILKA
: 2312069000

231206 IBAN SI56 1910 0001 0328 808.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke