BPTeam

BP Team - naredimo vas boljše!


BP team smo ekipa strokovnjakov, ki verjame v zdravo življenje. Vemo, da je za zdravje potrebno narediti nekaj ključnih korakov v življenju. Zavedamo se, da je te korake težko oz. včasih nemogoče narediti sam. Zato smo tukaj z vami, na vsakem koraku vaše poti do boljšega in zdravega življenja.

Kaj vse se je skrivalo v vas v preteklih letih, da je zaviralo vaš napredek? Zaupajte nam in videli boste spremembe na bolje!

Ekipa BP team!


 
 

S prehrano nad bolezen

 

Hujšanje

 

Osebni treningi

zdrava prehrana   zdravo hujšanje   osebni treningi maribor
Kako z zdravo prehrano omiliti ali celo odpraviti bolezni, ki vas pestijo? Naši strokovnjaki za prehrano in funckionalno medicino vam svetujejo in vam pomagajo na vaši poti zdravja!

Preberi več >>
  Shujšajte brez stradanja!
Preverite, kaj vse vas je do sedaj zaviralo pri izgubi kilogramov. Celostna obravnava in podpora v času hujšanja sta naši odliki, ki sta prepričali že mnoge

Preberi več >>
 
Osebni treningi so način vadbe za dosego vaših ciljev. Naši certificirani osebni trenerji vam svetujejo kako pravilno vaditi in so z vami na vsakem koraku vaše preobrazbe.

Preberi več >>


Aktualno

 
 
22.11.2014

Palačinke iz buč

Palačinke so ena tistih jedi, ki se jim na dietah zmeraj iščejo nadomestki. Obstaja ogromno izboljšanih verzij palačink in ta je ena izmed boljših. Prednost je predvsem, da ne vsebuje moke in drugih predelanih sestavin, s tem pa so palačinke veliko bolj hranilno goste, kar pomeni, da v njih ne bo manjkalo vitaminov in mineralov.
 
21.11.2014

Kako pripraviti dober steak?

Steak se najpogosteje pripravlja iz govejega fileja, ki mu po domače rečemo kar pljučna in prav tega bomo danes tudi pripravili, steake je namreč možno pripraviti tudi iz drugih kosov mesa. Meni najljubši je ribeye, tisti ta pravi, z mastno »okico«, saj je tudi najbolj aromatičen. Vse bolj pogost pri nas je še T-bone steak, ki pa se oba pripravljata malo drugače.
 
21.11.2014

Članek o gripi in prehladu

Tokrat smo za vas pripravili celovit in poglobljen članek o gripi in prehladu. Izvedeli boste kaj ju povzroča, katera zdravila pomagajo, kako je s cepljenjem in kaj lahko naredite, da se jima izognete.

Naroči se na pregled

T: 041 343 484
E: info@bpteam.si

PE Maribor

Titova cesta 62
2000 MARIBOR

PE Ljubljana
Ulica Gradnikove brigade 4
1000 LJUBLJANA

 

Kaj pravijo naše stranke

 
 

Neznan obiskovalec:

Lep ambient, super oprema, čudoviti team. Ostanite takšni še naprej!
prehrana, vadba, zdravje - BP team

Maribor, julij 2014

KORISTNE POVEZAVE

Na vrh


2014 @ bpTeam. Vse pravice pridržane

SILEX d.o.o., Nad elektrarno 11,2351 KAMNICA
PE BP team, Tržaška cesta 62,2000 MARIBOR
ID ZA DDV: SI
67873375
MATIČNA ŠTEVILKA
: 2312069000

231206 IBAN SI56 1910 0001 0328 808.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke