BPTeam

BP Team - naredimo vas boljše!


BP team smo ekipa strokovnjakov, ki verjame v zdravo življenje. Vemo, da je za zdravje potrebno narediti nekaj ključnih korakov v življenju. Zavedamo se, da je te korake težko oz. včasih nemogoče narediti sam. Zato smo tukaj z vami, na vsakem koraku vaše poti do boljšega in zdravega življenja.

Kaj vse se je skrivalo v vas v preteklih letih, da je zaviralo vaš napredek? Zaupajte nam in videli boste spremembe na bolje!

Ekipa BP team!


 
 

S prehrano nad bolezen

 

Hujšanje

 

Osebni treningi

zdrava prehrana   zdravo hujšanje   osebni treningi maribor
Kako z zdravo prehrano omiliti ali celo odpraviti bolezni, ki vas pestijo? Naši strokovnjaki za prehrano in funckionalno medicino vam svetujejo in vam pomagajo na vaši poti zdravja!

Preberi več >>
  Shujšajte brez stradanja!
Preverite, kaj vse vas je do sedaj zaviralo pri izgubi kilogramov. Celostna obravnava in podpora v času hujšanja sta naši odliki, ki sta prepričali že mnoge

Preberi več >>
 
Osebni treningi so način vadbe za dosego vaših ciljev. Naši certificirani osebni trenerji vam svetujejo kako pravilno vaditi in so z vami na vsakem koraku vaše preobrazbe.

Preberi več >>


Aktualno

 
 
22.1.2015

Piščanec v rdeči curry omaki (masleni piščanec)

Butter chicken je ena od najbolj znanih Indijskih jedi. Iz samega imena je sicer težko uganiti, da gre za okusno, pekočo indijsko jed, ki si jo lahko hitro in enostavno pripravite sami.
 
16.1.2015

Skutina torta

Receptov za skutine torte je ogromno: od takih, ki vsebujejo samo skuto, do takih, v katere se primeša malo kremnega sira, spet v druge smetana... Naš recept je eden od mnogih, vendar pa bo garantirano zadostil vašim potrebam po sladkem - in zdravem!
 
9.1.2015

(prekmurska) gibanica malo drugače

Prekmurska gibanica! Toliko različnih okusov, združenih v eni jedi: orehi, mak, jabolka, skuta... mmmmm kako je dobra! In z uporabo pravih sestavin tudi zdrava!

Naroči se na pregled

T: 041 343 484
E: info@bpteam.si

PE Maribor

Titova cesta 62
2000 MARIBOR

PE Ljubljana
Ulica Gradnikove brigade 4
1000 LJUBLJANA

 

Kaj pravijo naše stranke

 
 

Marko P:

Za BP team sem izvedel preko Facebooka. Moja namen obiska pri njih je bil izguba maščobe. Pomislek, ki sem ga imel pred obiskom skupinskega treninga, za katerega sem se odločila je bil ta, da bodo verjetno v skupini vsi bolje natrenirani od mene, vendar temu ni bilo tako. Super, sem se že bolje počutil!

BP tem bi priporočal svojim prijateljem in znancem zaradi dobrega vzdušja. Če greš kar tako v nek fitnes, nisi tako voden kot pri vas, kar je meni, ki potrebujem red, zelo pomembno.

Zdaj, ko so skupinske vadbe celo določene po dnevih, da imamo v ponedeljek zgornji del telesa, v sredo prebavo, v petek pa noge in rit, mi je še boljše. Prav tako mi super odgovarja, da nas trenira trenerka. Nekako žensko vseeno bolj poslušam :) Prav tako skrbite za to, da bi bile vaje čim bolj razgibane, da ni vsakič enako in da ne postane dolgčas. Ko sem bil nekoč v nekem drugem klubu, je bilo vedno vse enako. Še v nekem drugem klubu si je trener včasih vzel čas, včasih ne, o prehrani pa ni imel pojma, kar je pri vas super saj je prehrana verjetno 80%, vadba pa le 20%. Aja, pa prednost skupine je, da se med seboj vzpodbujamo in nisi kar nekdo."


Maribor, avgust 2014

KORISTNE POVEZAVE

Na vrh


2014 @ bpTeam. Vse pravice pridržane

SILEX d.o.o., Nad elektrarno 11,2351 KAMNICA
PE BP team, Tržaška cesta 62,2000 MARIBOR
ID ZA DDV: SI
67873375
MATIČNA ŠTEVILKA
: 2312069000

231206 IBAN SI56 1910 0001 0328 808.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke