BPTeam

BP Team - naredimo vas boljše!


BP team smo ekipa strokovnjakov, ki verjame v zdravo življenje. Vemo, da je za zdravje potrebno narediti nekaj ključnih korakov v življenju. Zavedamo se, da je te korake težko oz. včasih nemogoče narediti sam. Zato smo tukaj z vami, na vsakem koraku vaše poti do boljšega in zdravega življenja.

Kaj vse se je skrivalo v vas v preteklih letih, da je zaviralo vaš napredek? Zaupajte nam in videli boste spremembe na bolje!

Ekipa BP team!


 
 

S prehrano nad bolezen

 

Hujšanje

 

Osebni treningi

zdrava prehrana   zdravo hujšanje   osebni treningi maribor
Kako z zdravo prehrano omiliti ali celo odpraviti bolezni, ki vas pestijo? Naši strokovnjaki za prehrano in funckionalno medicino vam svetujejo in vam pomagajo na vaši poti zdravja!

Preberi več >>
  Shujšajte brez stradanja!
Preverite, kaj vse vas je do sedaj zaviralo pri izgubi kilogramov. Celostna obravnava in podpora v času hujšanja sta naši odliki, ki sta prepričali že mnoge

Preberi več >>
 
Osebni treningi so način vadbe za dosego vaših ciljev. Naši certificirani osebni trenerji vam svetujejo kako pravilno vaditi in so z vami na vsakem koraku vaše preobrazbe.

Preberi več >>


Aktualno

 
 
28.6.2015

Sadni kruh (malo drugače)

Sadni kruh navadno povezujemo s prazniki in zimskim časom, kadar pa ga pripravimo brez moke in sladkorja, pa se prileže tudi kar tako kot sladica po nedeljskem kosilu.
 
11.6.2015

Kokosov chia puding

Tisti, ki ste se udeležili delavnice zdravih sladic, ki jo je BP team priredil skupaj s Fit kuhinjo, ste že spoznali čokoladni chia puding. Tokrat smo pripravili lahkotnejši puding s kokosom.
 
23.5.2015

Hitri nasveti za optimalno pripravo na maraton

Sezona teka in maratonov se je pričela. Vse več ljudi se posveča temu načinu rekreacije. Pripravili samo vam hitre napotke kako se optimalno pripraviti na maraton ter na kaj morate biti še posebej pazljivi. Sandi,ki je tudi sam pretekel maraton vam svetuje...

Naroči se na pregled

T: 041 343 484
E: info@bpteam.si

PE Maribor

Titova cesta 62
2000 MARIBOR

PE Ljubljana
Ulica Gradnikove brigade 4
1000 LJUBLJANA

 

Vpis v E-novice

Arhiv E-novic

Kaj pravijo naše stranke

 
 

2 rekorderja, 1 cilj:

Med 24. junijem in 1. septembrom sva z Alešem Potrčem izvedla projekt »2 rekorderja, 1 cilj«. Najin cilj je bil čim bolj preoblikovati telesa manjše skupine udeležencev. V projekt so bili zajeti skupinski treningi, ki jih je izvajal Aleš in svetovanje pri prehrani, ki sem ga izvajal jaz. Seveda smo vse dobro dokumentirali s fotografijami in meritvami po BioSignature metodi.
Hujšanje - izguba maščobe v 10 tednih
Izguba 43,1 kg maščobe v 10 tednih

10 tednov dolg program je bil še poseben izziv, saj je potekal čez poletni čas, čas dopustov, ki je za večino postav velikokrat poguben. Verjetno ste tudi sami že izkusili, da je na dopustu težko obdržati lepo postavo. Ampak mi se nismo zadovoljili le z ohranitvijo temveč smo želeli telesno kompozicijo na morju celo izboljšati...

PREBERITE CELOTNI ČLANEK KAKO SO UDELEŽENCI IZGUBILI KILOGRAME IN FOTOGRAFIJE PREJ IN PO IZGUBI MAŠČOBE

Maribor, september 2012

KORISTNE POVEZAVE

Na vrh


2014 @ bpTeam. Vse pravice pridržane

SILEX d.o.o., Nad elektrarno 11,2351 KAMNICA
PE BP team, Tržaška cesta 62,2000 MARIBOR
ID ZA DDV: SI
67873375
MATIČNA ŠTEVILKA
: 2312069000

231206 IBAN SI56 1910 0001 0328 808.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke