BPTeam

BP Team - naredimo vas boljše!


BP team smo ekipa strokovnjakov, ki verjame v zdravo življenje. Vemo, da je za zdravje potrebno narediti nekaj ključnih korakov v življenju. Zavedamo se, da je te korake težko oz. včasih nemogoče narediti sam. Zato smo tukaj z vami, na vsakem koraku vaše poti do boljšega in zdravega življenja.

Kaj vse se je skrivalo v vas v preteklih letih, da je zaviralo vaš napredek? Zaupajte nam in videli boste spremembe na bolje!

Ekipa BP team!


 
 

S prehrano nad bolezen

 

Hujšanje

 

Osebni treningi

zdrava prehrana   zdravo hujšanje   osebni treningi maribor
Kako z zdravo prehrano omiliti ali celo odpraviti bolezni, ki vas pestijo? Naši strokovnjaki za prehrano in funckionalno medicino vam svetujejo in vam pomagajo na vaši poti zdravja!

Preberi več >>
  Shujšajte brez stradanja!
Preverite, kaj vse vas je do sedaj zaviralo pri izgubi kilogramov. Celostna obravnava in podpora v času hujšanja sta naši odliki, ki sta prepričali že mnoge

Preberi več >>
 
Osebni treningi so način vadbe za dosego vaših ciljev. Naši certificirani osebni trenerji vam svetujejo kako pravilno vaditi in so z vami na vsakem koraku vaše preobrazbe.

Preberi več >>


Aktualno

 
 
23.5.2015

Hitri nasveti za optimalno pripravo na maraton

Sezona teka in maratonov se je pričela. Vse več ljudi se posveča temu načinu rekreacije. Pripravili samo vam hitre napotke kako se optimalno pripraviti na maraton ter na kaj morate biti še posebej pazljivi. Sandi,ki je tudi sam pretekel maraton vam svetuje...
 
21.5.2015

Ali lahko jem vse kar želim, če redno treniram?

Ali si kdaj sami pri sebi rečete, ''Samo še tole pojem, saj grem potem tako ali tako na trening in tam vse pokurim.'' Verjamete ali ne, to je eden izmed najpogostejših izgovorov, ki jih tako radi uporabljamo, ko gre za prehrano in treninge. Ali se zavedate kakšen vpliv imajo takšne prehrambene navade na vaše zdravje?
 
20.5.2015

20. maj 2015: Genovations seminar

Zakaj sem tokrat v Londonu? Genova diagnostics, največji laboratorij za funkcionalno medicino nasploh, je imel prvo izobraževanje v Evropi. Seveda sem se ga nujno moral udeležit.

Naroči se na pregled

T: 041 343 484
E: info@bpteam.si

PE Maribor

Titova cesta 62
2000 MARIBOR

PE Ljubljana
Ulica Gradnikove brigade 4
1000 LJUBLJANA

 

Vpis v E-novice

Arhiv E-novic

Kaj pravijo naše stranke

 
 

Neznan:

Super najboljše
prehrana, vadba, zdravje - BP team

Maribor, oktober 2014

KORISTNE POVEZAVE

Na vrh


2014 @ bpTeam. Vse pravice pridržane

SILEX d.o.o., Nad elektrarno 11,2351 KAMNICA
PE BP team, Tržaška cesta 62,2000 MARIBOR
ID ZA DDV: SI
67873375
MATIČNA ŠTEVILKA
: 2312069000

231206 IBAN SI56 1910 0001 0328 808.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke