BPTeam

BP Team - naredimo vas boljše!


BP team smo ekipa strokovnjakov, ki verjame v zdravo življenje. Vemo, da je za zdravje potrebno narediti nekaj ključnih korakov v življenju. Zavedamo se, da je te korake težko oz. včasih nemogoče narediti sam. Zato smo tukaj z vami, na vsakem koraku vaše poti do boljšega in zdravega življenja.

Kaj vse se je skrivalo v vas v preteklih letih, da je zaviralo vaš napredek? Zaupajte nam in videli boste spremembe na bolje!


Ekipa BP team!


 
 

S prehrano nad bolezen

 

Hujšanje

 

Osebni treningi

zdrava prehrana   zdravo hujšanje   osebni treningi maribor
Kako z zdravo prehrano omiliti ali celo odpraviti bolezni, ki vas pestijo? Naši strokovnjaki za prehrano in funckionalno medicino vam svetujejo in vam pomagajo na vaši poti zdravja!

Preberi več >>
  Shujšajte brez stradanja!
Preverite, kaj vse vas je do sedaj zaviralo pri izgubi kilogramov. Celostna obravnava in podpora v času hujšanja sta naši odliki, ki sta prepričali že mnoge

Preberi več >>
 
Osebni treningi so način vadbe za dosego vaših ciljev. Naši certificirani osebni trenerji vam svetujejo kako pravilno vaditi in so z vami na vsakem koraku vaše preobrazbe.

Preberi več >>


Aktualno

 
 
19.10.2014

Predavanje 25.10.2014: smrčanje in spalna apneja

Imate težave s smrčanjem? Ali pa imate težave s smrčanjem vašega moža? Tokratno predavanje bo namenjeno prav tej pogosti motnji spanja. Izvedeli boste, kakšne so lahko zdravstvene komplikacije smrčanja, ali in kako ga lahko odpravite ter tako izboljšate svoje spanje in spanje svojega partnerja. Oglejte si podroben program ali se prijavite!
 
22.9.2014

Kako nastane sindrom preobremenitve mehkih tkiv?

Preobremenjene mišice (in ostala mehka tkiva) se spremenijo na 3 načine:
1. Akutne poškodbe (natrganine, zvini)
2. Mikro poškodbe mehkega tkiva
3. Kronične poškodbe (pomanjkanje kisika v tkivu – hypoxia)
Vsak izmed zgoraj naštetih faktorjev pripomore k nastanku brazgotin (scar tissue) na poškodovanem mestu. Sčasoma se nastale brazgotine povečajo in začnejo ovirati zdravo tkivo. Mišice se skrajšajo in oslabijo, poveča se napetost v tetivah, kar posledično povzroči vnetje, živci pa se zabrazgotinijo/ukleščijo.
 
4.9.2014

Povečajte porabo maščobe med vadbo s strateškimi hranili, da postanete vitki

Z uživanjem pravih hranil pred vadbo, lahko povečate sposobnost za delo, dosežke in pospešite okrevanje od intenzivne vadbe. Obstaja mnogo napačnih prepričanj glede najboljšega načina, da porabite največ maščobe med vadbo, ampak nova recenzija iz British Journal of Nutrition nudi vodilo k vitkosti in moči.

Naroči se na pregled

T: 041 343 484
E: info@bpteam.si

PE Maribor

Titova cesta 62
2000 MARIBOR

PE Ljubljana
Ulica Gradnikove brigade 4
1000 LJUBLJANA

 

Kaj pravijo naše stranke

 
 

Sanja:

"You'll never change your life untill you change something you do daily. The secret of your success is found in your daly routine." John C. Maxwell

Vse se začne pri želji. Želja, da se spremeniš in narediš preobrazbo, ki si jo zaslužiš.

Vse moje življenje me spremljal slab spanec, težave z alergijami (katere preko zdravniških testov nismo mogli določiti), slaba prebava.

Sem strastna igralka tenisa, športnica od glave do pete. Vendar bila nezadovoljna s svojo samopodobo. Želela sem si spremembe.

Sestanek z Blažem mi je dogovorila sestra. In bilo je zelo zanimivo. Model, ki me sprašuje, kje sem zaposlena, kakšna ličila uporabljam, kako, kdaj, koliko jem, kako, kakšen je spanec in seveda ali imam kakšno alergijo, opravil je določene meritve. Pogovor in pregled je trajal približno 45 minut. Dobila sem napotke in to je bilo to. Prvi korak k spremembi.

Z dodatki kot so magnezij, cink in HCL kislina (za pomoč pri prebavi), sem z vnosom veliko več hrane kot do tedaj, svojo postavo preobrazila (seveda brez telovadbe ne gre…tenis, HIIT, body weight). Danes spim trden spanec cca 6-7 ur na dan, vsake štiri ure jem (sem lačna) in energija, ki jo imam in jo uspešno prenašam v vse aspekte mojega življenja je enostavno super! Nisem utrujena, aktivna petintrideset letnica.

V glavi sem si zadala mantro 90% je prehrana, 10% telovadba.

Vsi nasveti, vse kar delam so postali moj način življenja, spremenila sem dnevno rutino.

Kdo bi si mislil, da se bom boljše počutila in izžarevala pozitivno energijo po tridesetem letu.

Ljubljana, oktober 2014

KORISTNE POVEZAVE

Na vrh


2014 @ bpTeam. Vse pravice pridržane

SILEX d.o.o., Nad elektrarno 11,2351 KAMNICA
PE BP team, Tržaška cesta 62,2000 MARIBOR
ID ZA DDV: SI
67873375
MATIČNA ŠTEVILKA
: 2312069000

231206 IBAN SI56 1910 0001 0328 808.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke