BPTeam

BP Team - naredimo vas boljše!


BP team smo ekipa strokovnjakov, ki verjame v zdravo življenje. Vemo, da je za zdravje potrebno narediti nekaj ključnih korakov v življenju. Zavedamo se, da je te korake težko oz. včasih nemogoče narediti sam. Zato smo tukaj z vami, na vsakem koraku vaše poti do boljšega in zdravega življenja.

Kaj vse se je skrivalo v vas v preteklih letih, da je zaviralo vaš napredek? Zaupajte nam in videli boste spremembe na bolje!


Ekipa BP team!


 
 

S prehrano nad bolezen

 

Hujšanje

 

Osebni treningi

zdrava prehrana   zdravo hujšanje   osebni treningi maribor
Kako z zdravo prehrano omiliti ali celo odpraviti bolezni, ki vas pestijo? Naši strokovnjaki za prehrano in funckionalno medicino vam svetujejo in vam pomagajo na vaši poti zdravja!

Preberi več >>
  Shujšajte brez stradanja!
Preverite, kaj vse vas je do sedaj zaviralo pri izgubi kilogramov. Celostna obravnava in podpora v času hujšanja sta naši odliki, ki sta prepričali že mnoge

Preberi več >>
 
Osebni treningi so način vadbe za dosego vaših ciljev. Naši certificirani osebni trenerji vam svetujejo kako pravilno vaditi in so z vami na vsakem koraku vaše preobrazbe.

Preberi več >>


Aktualno

 
 
30.10.2014

Čili malo drugače

Klasični čili recept smo nekoliko spremenili, vendar je z dodatkom feferonov jed še vedno zelo podobna originalnemu receptu.
 
30.10.2014

Z letalom na trening: obisk Phila v Londonu

Ultimate Performance fitnes Mayfair me je res izredno lepo sprejel. Phil mi je pokazal kje je kaj in me predstavil vodji te poslovne enote in skoraj celi ekipi. En kup zelo zanimivih „igračk“, ogromno raznolike opreme in resno delo s strankami kjer pa vseeno ne manjka smeha. Nekako podobno kot pri nas :).
 
22.10.2014

Čokoladna - sadna torta

Včasih se je treba posladkati. Za dušo. Za skomine. Ali kar tako. Če izberete prave sestavine za pripravo sladice, pa je takšen sladki greh pravzaprav brez pregrehe :-)

Naroči se na pregled

T: 041 343 484
E: info@bpteam.si

PE Maribor

Titova cesta 62
2000 MARIBOR

PE Ljubljana
Ulica Gradnikove brigade 4
1000 LJUBLJANA

 

Kaj pravijo naše stranke

 
 

Sara:

...nardila sem test želodčne kisline. In ja, kot si predvideval, jo očitno proizvajam premalo.

Ampak tisto kar je pa resnično pomembno, je pa tole: odkar sem dodala tole želodčno kislino, cink in magnezij ... ma jaz se ne spomnim kdaj sem nazadnje tako dobro zaspala, se tudi naspala, kdaj sem se nazadnje po jedi tako fajn počutila, kdaj sem imela toliko energije (ok, dobro - res da sem jo imela že prej ogromno, ampak sedaj!!), in prebava!! nisem sploh vedela, da je lahko še bolje kot je že bilo!! :D :D

Najprej mi sploh ni bilo nič jasno - še posebno glede spanca --> wtf happed?, ker tako dobro pa že res nisem spala vsaj 10 let! Na srečo sem šla še 1x brat članek, ki si ga objavil & seveda prebrskala vso Poliquin stran (kako imajo dobre članke!!!!) - nenadoma je vse postalo jasno...

Zato torej - hvala, hvala, hvala!! Ma milijonkrat (pa še to je premalo) hvala!! :D Tole je zdaj čisto novo življenje! HVALA!!!!!!!!

Ljubljana, oktober 2014

KORISTNE POVEZAVE

Na vrh


2014 @ bpTeam. Vse pravice pridržane

SILEX d.o.o., Nad elektrarno 11,2351 KAMNICA
PE BP team, Tržaška cesta 62,2000 MARIBOR
ID ZA DDV: SI
67873375
MATIČNA ŠTEVILKA
: 2312069000

231206 IBAN SI56 1910 0001 0328 808.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke