BPTeam

BP Team - naredimo vas boljše!


BP team smo ekipa strokovnjakov, ki verjame v zdravo življenje. Vemo, da je za zdravje potrebno narediti nekaj ključnih korakov v življenju. Zavedamo se, da je te korake težko oz. včasih nemogoče narediti sam. Zato smo tukaj z vami, na vsakem koraku vaše poti do boljšega in zdravega življenja.

Kaj vse se je skrivalo v vas v preteklih letih, da je zaviralo vaš napredek? Zaupajte nam in videli boste spremembe na bolje!

Ekipa BP team!


 
 

S prehrano nad bolezen

 

Hujšanje

 

Osebni treningi

zdrava prehrana   zdravo hujšanje   osebni treningi maribor
Kako z zdravo prehrano omiliti ali celo odpraviti bolezni, ki vas pestijo? Naši strokovnjaki za prehrano in funckionalno medicino vam svetujejo in vam pomagajo na vaši poti zdravja!

Preberi več >>
  Shujšajte brez stradanja!
Preverite, kaj vse vas je do sedaj zaviralo pri izgubi kilogramov. Celostna obravnava in podpora v času hujšanja sta naši odliki, ki sta prepričali že mnoge

Preberi več >>
 
Osebni treningi so način vadbe za dosego vaših ciljev. Naši certificirani osebni trenerji vam svetujejo kako pravilno vaditi in so z vami na vsakem koraku vaše preobrazbe.

Preberi več >>


Aktualno

 
 
19.11.2015

Kako jemati omega 3 maščobe?

Vsakdo, ki se vsaj malo ukvarja z zdravo prehrano je že slišal, da je vnos omega 3 maščobnih kislin pomemben. Pa ne le to, že naše babice so nas hranile z ribjim oljem medtem ko smo si mi zatiskali nosove. Le kaj je na tej omegi 3 tako pomembnega?
 
18.11.2015

Zakaj večina diet ne funkcionira?

Vsi, ki ste že preizkusili diete iz revij, priročnikov, interneta ali podobnih virov, ste prej kot slej ugotovili, da dolgoročno ne delujejo. Kaj pa bi lahko bili glavni razlogi za to in kako lahko mi kot osebni trenerji in prehranski svetovalci pripomoremo k temu, da boste vi dolgoročno dosegali vaše cilje pri preobrazbi telesa brez nepotrebnih platojev ter frustracij?
 
17.11.2015

Pogled v Sandijev hladilnik

Pogosto dobim vprašanje: "kaj sploh še lahko ješ?" No, kar sem želel danes, je dati malo vpogleda v moj hladilnik in omare. Reality showi so popularni te pa poglejmo kaj se dogaja še v mojem »kuharskem« življenju :).

Naroči se na pregled

T: 041 343 484
E: info@bpteam.si

PE Maribor

Titova cesta 62
2000 MARIBOR

PE Ljubljana
Ulica Gradnikove brigade 4
1000 LJUBLJANA

 

Vpis v E-novice

Arhiv E-novic

Kaj pravijo naše stranke

 
 

Dejan Rojko:

dejan rojko -BP team
Dejan je prišel do mene februarja 2012 s 73 kilogrami ter več kot 22 odstotki maščobe. Prišel je z diagnozo miopatije. Miopatija je obolenje mišic, pri katerem iz neznanega razloga mišice ne delujejo tako kot bi morale, so šibke, se nekontrolirano krčijo in počasi odmirajo. To se je dogajalo tudi pri Dejanu. Po tridesetem letu je imel vedno večje težave, predvsem v mišicah meč in pri 37 letih je imel le 57 kg mišične mase. Napovedi zdravnikov niso bile obetavne in pridobivanje mišične mase se je zdela bolj znanstvena fantastika kot realnost. Tudi vsi krvni testi so kazali na povišan razpad mišičevja in so bili tudi 3 do 4 krat povišani v primerjavi z normalnimi vrednostmi.

dejanova preobrazba - BP team

Pričela sva počasi. Najin prvi cilj je bil zmanjšat mišične krče in okrepit vezi ter mišičevje, nato pa se lotit pridobivanja mišične mase in izgube maščobe. Spremenila sva hrano, dodala nekaj nujnih prehranskih dodatkov ter pričela z zmerno vadbo. Sprva 3 krat tedensko.

dejanova preobrazba - BP team

Potek dela je bil sledeč:
 • pregled zdravstvene dokumentacije,
 • pogovor in določitev ciljev,
 • uvodno testiranje in meritve,
 • spremembe prehrane,
 • prehranski dodatki,
 • osebni treningi s popolnoma personaliziranim programom,
 • urejanje spanja in ostalih življenjskih navad
 • sodelovanje z zdravniki,
 • dodatne preiskave,
 • spremljanje napredka in prilagajanje vseh omenjenih postavk.
Odzivi so bili sprva zadovoljivi, vendar sva želela več. Dejana sem poslal na dodatne krvne teste, da bi na podlagi njih zasnovala prehrano, dodatke in treninge. Ko sva pričela dodajati vitamin D, magnezij in ostale elektrolite so krči izginili, moč pa se je neprestano dvigovala.

dejanova preobrazba - BP team
Nato sva se ponovno lotila postavljanja ciljev, ki sva jih sedaj lahko ocenila veliko bolj realno. Najprej sva se lotila preostalih zdravstvenih težav, ki so ob miopatiji bile še astma, utrujenost, težko dihanje in alergije. Novi cilji so bili:
 • v roku 1 leta pridobiti 8 kg mišične mase
 • dvigniti moč na raven 30 letnika
 • izboljšati astmo do ukinitve zdravil
 • odpraviti alergije
 • izboljšati telesno kompozicijo, kar pa je bilo sekundarnega pomena in je ostalo bolj ali manj neopredeljeno
dejanova preobrazba - BP team
dejanova preobrazba - BP team

In res, 23. februarja 2013 je imel Dejan 68,1 kg mišične mase pri 16,9 odstotkih maščobe. Popolna zmaga, saj je v enem letu pridobil 11 kilogramov mišic ter izgubil skoraj 6 odstotkov telesne maščobe. Hkrati se sva s prehrano in dodatki uspela ukrotit tudi astmo, do te mere, da Dejan več ni potreboval nobenih zdravil, ki jih je poprej redno jemal 30 let neprenehoma. Tudi večino alergij sva zajezila, njegovo počutje pa je bilo odlično. Hkrati se je začela dvigovati tudi njegova samozavest in prav lepo je bilo gledati, kako se razvija v povsem novo osebo. Najlepše je, kadar lahko nekomu podariš novo življenje, tudi na osebnostnem področju.

dejanova preobrazba - BP team

Seveda pa je sedaj postala bolj pomembna moč in estetika. V naslednjih dveh letih in pol sva delala izmenično na moči, mišični masi in izgubi maščobe. Slednja je Dejanu povzročala preglavice predvsem na področju trebuha. Pred pol leta sva se dogovorila, da se mi bo pridružil na mojih pripravah na tekmo, čeprav sam ni imel namena tekmovati. Močno sva dvignila volumen treningov in zategnila pri prehrani. Pol leta se splača potrpet, potem pa obvezno fotkanje življenjske forme.

In uspelo mu je! Dejan je danes v vrhunski formi. Kar poglejte sami. In to kljub težkim boleznim, ki so povezane z mišicami. Dokazal je visok nivo vztrajnosti, energije in samozaupanja. Za svoj cilj je garal 3 leta in pol, a ga je dosegel. Pa ne samo to, presegal ga je v vseh pogledih in ponosen sem nanj, kot je nanj ponosen celoten BP team! Če pa pogledamo njegov uspeh še skozi prizmo njegove bolezni, pa je ta dosežek že skoraj nerealen. Bravo Dejan, vzor si lahko marsikomu!

dejanova preobrazba - BP teamDejan pa je, o zadnjih šestih mesecih napisal:
"Je bilo naporno? Ja, je bilo! Veliko odrekanja, naporni treningi, posebna prehrana in veliko strpnosti. Prilagajati je bilo treba vnose hrane, vsakodnevni treningi in še dodata kardio vadba izgubo maščobe... Tudi do 12 treningov tedensko.

Včasih se mi je na koncu dneva porajalo vprašanje: "Zakaj?". Še sam ne vem, kaj me žene. Prvotno verjetno zelja po zdravju in da ne bi zapadel v obup in se prepustil brezglavo diagnozi zdravnikov, ki me je doletela pred leti in mi prav tako vzela edinega brata. Verjetno ne želim vsega skupaj prepustiti naključju. Vesel sem, da je okrog mene tim, ki me podpira in mi želi najbolje. Ja, vedno so vzponi in padci, vendar vedno najdemo skupno pot. Ta pot je prava in to sem dokazal v teh zadnjih mesecih. Mislim, da sem naredil veliko, vendar vidim, da se lahko pot še samo nadaljujem. Smer je prava, tim, ki stoji za mano tudi. Hvala vsem, ki mi stojite ob strani. Dejan"

dejanova preobrazba - BP team
dejanova preobrazba - BP teamdejanova preobrazba - BP team

dejanova preobrazba - BP team


dejanova preobrazba - BP team

Maribor, oktober 2015

KORISTNE POVEZAVE

Na vrh


2014 @ bpTeam. Vse pravice pridržane

SILEX d.o.o., Nad elektrarno 11,2351 KAMNICA
PE BP team, Tržaška cesta 62,2000 MARIBOR
ID ZA DDV: SI
67873375
MATIČNA ŠTEVILKA
: 2312069000

231206 IBAN SI56 1910 0001 0328 808.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke